Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dilluns, 30 d’agost del 2010

BALI, passat Kuala Lumpur a mà dreta

Barcelona, 6 de la tarda tot esperant agafar el primer avió que ens ha de dur a Franckfurt per empalmar amb el llllllaaarrrggggg viatge fins a Singapur (12 horetes del tiron) on farem la primera paradeta d'un dia per seguir la marxa fins a l'illa de Bali on esperem trobar-nos amb el Guillem i la  Bridge que, tot i que no sabem encara on estan ni què farem amb ells, estem convençuts que no ens deixaran tirats a l'aeroport de Den Pasar :).
Un cop arribats a Singapur i després de desencartronar-nos les extremitats, ens topem amb una d'aquelles coses que et dona el viatjar i, sense poder fer el cigarret ens em de dirigir cap a "maletes perdudes" ja que la motxilla de la Roser semblava que li feia por volar i va preferir quedar-se a Frankfurt!! Sort que els alemanys ho saben fer bé i com a compensació li donen a la Roser un petit necesser de viatge i 150 Dolars singapurenys per poder comprar-se alguna peça de roba! :)
 Aixi que aprofitem la benentesa i amb 150 $ ens endinsem a la gran ciutat per anar de shopping per la patilla.
Tornant cap a l'aeroport fem una última mirada al facebook per veure si el Guillem dóna senyals de vida i sabem si ens venen a recollir o si ens em de buscar la vida buscant un hotel i.....la notícia se'ns revela en forma de missatge per informar-nos que ja tenim allotjament i DUES MOTOS llogades per fer la ruta per l'illa!!!! si senyor, això si que és planificació! :) (dit amb tot el carinyo)
Arribada a Bali i amb un taxi anem en busca de l'hotel perdut i els dos viatgers que ens venen a rebre un cop entrem al "hall" exterior d'on passarem les dues primeres nits.
Dia següent per començar a catar el mar de la regió i ultimar els últims preparatius per empendre la ruta de 9 dies recorrent l'illa, no sense els dubtes de si és gaire saludable anar amb moto o no, tot i que en cinc minuts de veure el trànsit d'allà som conscients que amb cotxe seri més bogeria que no pas altra cosa. Així que després de fer una mica el ronso a la platja, probar una mica de body board no sense patir algun que altre problemilla amb les corrents del mar que fan que sigui bastant dificil sortir-ne, ho enllestim tot per engegar motors i perdre'ns uns quants dies.
La veritat és que la frase que diu "el viatge no consisteix en arribar a un destí, sinó que el camí ja es una aventura" (o alguna cosa així) aqui se'ns fa ben certa, ja que tal i com explica el guillem en el seu blog, això sembla el Bali GP! entre mig de curves, camions, camps d'arrós, plataners, palmeres i mooolllltttaaaa vegetació que es mescla amb una gent formidable i amable.
Ubud, Amed, Lovina, Pemuteran........anem fent cami tot gaudint de cada revolt i cada parada per menjar, fer el cigarret, unes quantes fotos, empapar-nos amb els sabors i les olors (les dels fums dels cotxes també) i la grata companyia que feia dies que esperavem ;)
Una mica d'snorkel per aqui, una intentona de trobar ostres per allà...uns cafés tot contemplant postes de Sol per una altra banda.....vaja que, "si això és la guerra que no vingui la pau!"
El corall que tenen aquesta gent a pocs metres de la platja és espectacular tot i que el Guillem vol una miqueta mes i fa un parell d'inmersions mentre la Roser i jo ens dediquem a recollir tota mena de closques i petxines que sembla que no s'acabin.
Finalment, i després de passar el tram amb més adrenalina de tots per arribar a Kuta, ens queden un parell de dies per intentar fer una mica de Surf.....intentar ;), fer algunes compres, anar canviant els habits de menjar tot buscant pizza, patates fregides o alguna altra cosa per l'estil (cansats de l'arrós amb pollastre un xic picant) i despedir-nos mica en mica de tot plegat i dels companys de viatge i amics que resten esperant a l'aeroport el seu avió que els portarà altra cop una miqueta més lluny, a Australia (bon viatge nois, nos vemos en los mares).
Nosaltres ens queda un dia mes a Singapur on caminem una estoneta tot i que la calor ens fa repensar-nos-hi i anar mes d'hora a l'aeroport i així poder gaudir d'un dels aeroports més espectaculars que segurament hi ha en tot el planeta.....segur. I a esperar la llarga tornada a casa per, finalment, empalmar amb el correfoc i acabar de la millor manera possible tot el periple :)
Fins a la pròxima!!!!!!!
Per veure fotos.
(Merci per les teves Willy)