Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dimecres, 4 de gener del 2017

Cap d'any a Riviera Maya

Aquest any vàrem preferir una mica de calor, així que després de mirar i remirar ens vàrem decidir per la zona de Riviera Maya...pur carib.
L'hotel escollit, el Catalonia Royal Tulum, va ser com trobar un raconet de paradís enmig d'aquesta terra que ja per si sola, meravella per la seva naturalesa, colors i tranquil·litat.
Tot i que tan sols van ser estones,que vam passar a l'hotel ja que volíem experimentar noves sensacions i descobrir alguns dels secrets amagats d'aquesta cultura, varen ser viscuts i sentits a la màxima expressió gràcies al seu encant, els seus racons i sobretot a la calidesa i amabilitat de tots els que donen vida i cor a l'Hotel. Moltíssimes gràcies, Diego, pels moments i converses compartides; i a la resta de personal que ens arrencaven un somriure a cada moment. I moltíssimes gràcies per la oportunitat de poder celebrar el cap d'any de casa nostra a la platja, amb una copa de cava i molta felicitat :)

Sense estressar-nos gaire vàrem anar fent diferents activitats per la zona, tot caminant entre selva i restes arqueològiques de la cultura maya a Cobà, on hi ha la piràmide mès alta del Yucatán que a més s'hi pot pujar; nadar per les aigües cristal·lines tot travessant un túnel al Gran Cenote, passejar contemplant la extraordinària ciutat de Tulum, que segueix observant el mar per on els conquistadors espanyols varen divisar aquestes terres, amb les seves meravelloses edificacions i entorn de colors... acabant passejant per la cova d'Aktun Chen entre estalactítes i arrels d'arbre buscant l'aigua subterrània que finalment es troba amagada enmig d'una llum espectacular.
Fent snorkel a la badia d'Akumal entre mig de tortugues, alguna manta rajada i fins i tot una barracuda! (llàstima de no portar càmera aquàtica...), i amb unes ulleres i aletes, i una llanterna, anar flotant entre mig de coves i columnes de roca enmig de la foscor fins a la cova dels ratpenats al cenote Dos Ojos...
En fi, un mar d'experiències i emocions emmarcades en una zona d'espectacular bellesa, tot banyat pel mar Carib i la selva verge, que fan d'aquesta terra un lloc que quan marxes saps del cert que tornaràs a trepitjar per tornar a sentir i a viure a flor de pell tot un món que té moltíssimes més coses per oferir i descobrir.

Només un consell: Val la pena gaudir del relax de l'hotel, però sense cap mena de dubte, i sense por, s'ha de trepitjar i endinsar-se en el que la Riviera Maya et posa al davant, i si és amb cotxe de lloguer o els diferents transports que hi ha, per nosaltres molt millor ja que la independència de què disposes i les incontables parades i sorpreses que et pots trobar pel camí s'han de poder fer sense cap tipus d'impediment.
Amb el cotxe que varem llogar ens vam poder moure quan i per on varem voler sense cap tipus de problema.
Fins la propera! Hasta la próxima amigos!

Aquí van algunes FOTOS