Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

AUSTRALIA - De Brisbane a Sydney

Val a dir que...mentre encara ens trobavem a Alice Springs, i intentavem buscar allotjaments per la nostra última etapa des de Brisbane fins a Sydney, varem veure que era quasi be impossible ja que és la costa més visitada i ara aqui són vacances escolars!!!!!!! Estava tot bastant ple.
Finalment varem trobar un petit càmping en un petit poble molt a prop de Biron Bay, on ens voliem parar uns dies, però només ens donaven dues nits.
I mentre compartiem una cervesa a la fresca, sense parlar-ne abans, amb el Santi ens va sortir la mateixa ideia...PER QUÈ NO AGAFAVEM EL COTXE I ENS PLANTAVEM A SYDNEY DEL "TIRON" DES DE BIRON BAY?
A la que ens varem mirar als ulls varem saber que aquella seria l'opció a escollir, doncs els dos teniem ganes de poder aprofitar els dies, des de la sortida fins a la posta del Sol i no haver d'anar fent quilòmetres i quilòmetres cada dia, veient moltes coses però sense poder-les gaudir.
A més a més sabiem que a Sydney ens esperaven l'Iñaki, la Bridge i el Guillem i teniem ganes de passar uns dies amb ells.
Aixi que després de passar les dues nits a Biron bay, i veure un dels pobles més "hippies" que hem vist mai, NIMBIN, on la cultura de la Marihuana es fa evident tot passejant pels carrers, varem agafar el super Hyunday Getz i varem dirigir-nos, directament i sense veure quasi bé res més, fins a Sydney! quatre dies abans del què teniem pensant inicialment.
Després de 9 hores de viatge, varem poder saludar a la Bridge i al Guillem, que ja tenia una petita ruta per anar fent el dia següent (amb ell ja se sap que no es perd el temps!!!!)
I com no podia ser de cap altre manera, ens varem plantar a les Blue Mountains per passar un dia i mig envoltats de natura, escalant com "Déu mana" i gaudint més intensament tot això.
El temps ens va acompanyar i varem poder anar a tres zones diferents d'escalada, una de les quals ens varem plantar a les 8 del mati amb el Guillem, mentre el Santi es quedava relaxant-se al cotxe i gaudint de tot plegat, i fer una via llarga!!!!!! 120 metres d'escalada al bell mig de les "Blue" i meravellant-nos de les impressionants vistes que teniem.
A la tarda, no satisfets encara, ens varem dirigir cap a una altra zona on el Santi es va "deixar els braços" fent quatre vies perfectament i sentint cada múscul del seu cos!!.
El Guillem ens va deleitar tot escalant el què semblaven parets impossibles i finalment varem rematar la feina tot banyant-nos a un llac que hi havia al costat..........GENIAL NO?
A l'arribar a casa, ens esperava la Bridge amb un super sopà amanitzat amb un bon vi negre d'Australia i la millor companyia possible estant tan lluny de casa........PERFECTE!!

Finalment podem gaudir minut a minut d'aquests últims dies que ens queden a l'altra punta de món, tot esperant la pròxima sortida que molt possiblement sigui per anar a la platja i intentar mantenir-nos estables sobre una planxa de "body surf".

De moment, gaudint d'aquests bons amics, deixem unes FOTOS que demostren que no diem cap mentida!

Fins aviat!!!!
PD: A Biron bay vaig rebre la primera picada de medusa australiana......I FAN MAL!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada