Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dissabte, 9 de gener del 2010

Australia - De Sydney a Great Ocean Road

Ultim dia a Sydney, relaxat i tranquil, i amb l'Inaki com a guia, ens endinsem a fer el tast de cerveses autoctones per barris periferics, pero que no perden l'encant. I a la nit una pizza i una peli asseguts damunt el nostre matalas inflable, tot acabant de prepara la ruta fins a Melbourne amb l'estimada Bridge.
Primer dia de cotxe i amb els nervis a flor de pell ens endinsem a poc a poc en el mon de la conduccio "Australiana", tot vigilant quin sentit de la marxa agafem, on estan els intermitents i intentant no perdrens tot mirant a un mapa fins al moment desconegut.
Primers quilometres pels parcs Nacionals que sembla que no tinguin final fins arribar, tot entonant cancons, a la preciosa JERBY'S BAY, on els Australians diuen que hi ha la sorra mes blanca de tot l'emisferi Sud.
Platja solitaria i verge, on si t'hi vols quedar a dormir ho has de fer dins el cotxe!!!!!! ja que els dos campings estan a rebentar i aixi ho fem amb el Santi, doncs val la pena veure el cel estrellat en aquest lloc. (el terma del menjar va ser molt ranci).
Quilometres i quilometres de ruta, vorejant la costa, introduint-nos mica en mica en poblets turistics plens de gent fins agafar la carretera cap a les muntanyes on els parcs nacionals de Kosziusko i Snowy River deixen una mica que desitjar....la majoria d'hectarees de bosc varen ser arrasades pels focs i la carretera per sortir d'aquella zona fins arribar altre cop al mar cap al Sud es extremadament llarga, de terra i d'un sol carril, pero aqui estem per explicar-ho!!!!!
Tornant a veure el mar ens sentim mes reconfortats i ens atrevim a llogar una cano per un llac parasl.lel al mar, ple de petites meduses que no ens priven de disfrutar de la tranquilitat del lloc i el moment.
Variant la ruta feta a ASydney descidim agafar un ferry que ens transporta directament fins a la GREAT OCEAN ROAD sense haver de passar per Melbourne i aixi deixem descansar el cotxe i els nostres sentits....BONA ELECCIO!!!! el trajecte es molt interessant i ens permet arribar abans a aquesta meravella pels sentits que es la Great Ocean Road, amb els seus quilometres de carretera borejant el Pacific (o mar de Tasmania) les seves cales i platges verges i sense gent, els seus pobles de mar encisdadors fins a arribar a Apollo Bay, lloc perfecte per nosaltres per descansar llargament i disfrutar plenament de tot aixo que ens envolta.
Dema entrarem mes cap a la Great Ocean Road i si se'ns permet, arribar a Melbourne el dia 12 per deixar finalment el nostre ja estimat Hyundai i volar cap a Tasmania.
De moment aqui us deixem unes FOTOS

2 comentaris:

  1. Hola Oriol!
    Estic molt contenta d'estrenar-me en el teu blog.
    Em feu molta enveja, tanta màniga curta, cerveseta, platjeta, ... parcs amb arbres gegants i animalons. Per aquí Manresa i tot el continent també tenim temperatures de sota zero i neu a dojo.
    Bé a disfrutar del clima i d'aquest pais - illa - continent.
    Núria

    ResponElimina
  2. Ei que tal!!!!!! gracies per entrar al blog. Em fa molta il.lusio!!!!
    A veure si puc quedar amb el teu fill mes endavant i fer alguna coseta junts!!!!!
    Cuida't molt i abriga't si fa tan de fred!!! je,je,je.....Ara a Melbourne estem a 41 graus!!!!!
    Ens veiem aviat!!! records a tots!!!
    Oriol

    ResponElimina