Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dijous, 21 de gener del 2010

Australia - Alice Springs, al centre de tot plegat

Un cop agafat l'avio matiner a Launceston, ens toca correr de valent resseguint tot l'aeroport de Melbourne ja que el nostre vol s'ha retracat i quasi be no arribem a conectar-nos per arribar a Alice! (no sabem per que, a Melbourne sempre ens passen coses rares).
Despres de mig dormir, menjar, i relaxar-nos, acabem arribant al mig de tot aixo, un lloc que queda molt lluny de tot plegat, pero que al mateix temps queda "relativament" a prop de la muntanya mes famosa d'Australia, ULURU.
Tornem a veure el Sol i a sentir la calor despres d'uns dies de vent i una miqueta de fred, i aixo ens agrada. Igual que el Backpacker que ja havien reservat, que ens han vingut a buscar GRATIS i ens porten fins a l'estanca, un lloc molt acollidor i agradable, amb piscineta, Bar i molt espai per fumar....
Primer dia de relax, coneixer el petit poble que, a part d'un carrer poca cosa te mes i, obviament, aprofitament de la piscina!!!! I tot aixo per agafar forces per l'endema, dia de l'excursio cap als Olga's i l'Uluru!
Ens despertem a les 5 del mati per agafar el Bus a les 6, i trnsitar per aquestes carreteres solitaries unes 5 hores fins arribar a port.
SOC EL PRIMER A FELICITAR EL SANTI PELS SEUS 29 ANYS!!!!!! I tindra el privilegi de complir-los davant de la muntanya sagrada dels aborigens australians!!!! Deu ni do.
La visita es realment bonica, tot i que t'adverteixen reiterades vegades que vigilis amb les serps, que n'hi han moltes!!!!! VAIA TELA!!!! (no les em vist per enlloc)
Fent els turistes amb MAJUSCULES (teniu 5 minuts per anar al lavabo, mitja hora per fert l'excursio, 2 minuts per fer el cigarro.......etc) se'ns fan les 7 de la tarda i ens porten fins al lloc per excel.lencia per veure la posta de Sol, tot fent una abundant barbacoa i podent brindar per l'aniversari del Santi amb "Australian champagne"!!!! que mes es pot desitjar??!!
Un bon dia per recordar-lo i un bon aniversari per no oblidar-lo!!
Finalment acabem arribant al Backpacker a les 01:45 de la matinada per aprofitar tooootttt el dia seguent per fer el "perru", piscineta, solete....i preparar el que sera la nostra ultima etapa en ruta fins el dia 30 que ens espera el vol de tornada a casona.
Aqui us deixem les FOTOS d'aquesta aventureta!
Fins aviat!!!

4 comentaris:

  1. Nomes em surt una cosa.... QUINA ENVEJA!

    Felicitats al Santi, tambe, encara que sigui tard.

    Una abraçada.

    Mariona

    ResponElimina
  2. vaya tela..
    facilitats i tal, jo no faig tant tard ;)
    quina energia i sensació d'inmensitat es despren a les fotos.. sobretot si obvies bondat que despreneu vosaltres :)
    tem en contacte

    ResponElimina
  3. si esteu tan feliços com se us veu, debeu esatr de conya, no paris... no paris... no paaris!!!
    petons

    ResponElimina
  4. Felicitats pel viatge. Disfruteu tots els dies que queden. Emmagatzemeu a les retines tots aquests paisatges!!!. Una abraçada.

    ResponElimina