Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dimarts, 12 de gener del 2010

Australia - De Great Ocean Road a Melbourne

Seguint les petites explicacions de l'ultim post....
Arribem al final de la primera etapa, resseguint la costa sud del pais (pocs quilometres aquests dies) i endintsant-nos a la gran ciutat de Melbourne.
Val molt la pena perdre's uns dies per la Great OR, i deixar-se embolcallar per aquestes platges quasi be desertiques, els escarpats murs de roca que el mar va reformant pas a pas i els petits poblets que et vas trobant en algun revolt del cami.
Nosaltres tan sols em estat dues nits poden aprofitar tot aixo, tot i que l'experiencia ha valgut la pena (a veure si les fotos fan una mica de justicia a aquesta zona).
En ruta decidim desviar-nos per un caminet fins a un far i, tot i que no hi acabem d'arribar (l'entrada es super cara) el recorregut ens permet veure els petits i dormileges KOALAS!!!!! mil-i-una fotos i no se quants minuts de cinta.......i contents per haver rebut aquest regal, seguim recorregut tot aguantant el Sol.
Arribant a Port Campbell, ens trobem a un Backpackers just davant de la petita cala del poble, i una curiosa i simpatica (tambe una mica llunatica) dona que ens obra les portes d'aquest petit pero bonic "Hostel".
Parlant amb ella, tot fent un cigarret, ens explca que es nascuda a Irlanda pero sembla que hi ha estat poc....."trotamundos" de sang li queda poc per estar aqui i agafar rumb al Nord del pais.
De cop i volta un autobus aparca al Hostel i comencen a baixar persones de diferents indrets (sud africa, xina, alemania......) i omplen de crits l'establiment.
Amb el Santi decidim sortir i anar a fer un mos, per despres deixar-nos endur per la brisa del mar i relaxar-nos a la platja. Finalment agafem el cotxe i anem a veure la posta de Sol als "dotze apostols", una serie de formacions rocoses que s'han quedat aillades del continent.
Un cop arribats altre cop al Hostel, fem unes xerrades amb un sud africa i la "fricky" Irlandesa que, tot i acabant-se una ampolla de vi, es posa una perruca de "cresta punk" i comenca a parlar amb un "Poli" sense nosaltres entendre res (aqui a aprtir de les 22:00h no es pot veure alcohol al carrer)....no passa res i seguim conversant davant la platja.
Finalment agafem el cotxe l'endema al mati i arribem a la calurosa i estressant ciutat de Melbourne que ens acull a 43 graus!!!!!!! asfixiant....
Al final de tres intents, aconseguim trobar lloc per dormir a un super gegant Backpackers.....mig casa Okupa mig comuna Hippie, amb uns recepcionistes encantadors, anem a compartir habitacio amb dues super dormilegues que nomes fan que hivernar.
El Santi, mig marejat, intenta dormir una mica tot i que sembla que poc ha pogut fer.
En aquesta ciutat aprofitarem per rentar roba, avancar feina de les noves etapes i poca cosa mes, doncs no ens ha entrat amb bon peu....
Ens despertem i anem a tornar el nostre preciat i ja amic cotxe, i...sorpresa!!!!! LA PRIMERA MULTA DEL VIATGE!!!! els aparcaments aqui estan super controlats per una plaga de persones que no descansen!!!!!!
Amb ganes d'agafar l'avio cap a Tasmania, aqui us deixem unes FOTOS
Fins aviat!!!!!!

6 comentaris:

  1. sang de deu nen.. no la penseu pagar, no?
    just acabem de parlar pel skipe.. la diferencia es que ara hem obert l-ampolla de vi i preparant la barbacoa :) durissim viure en aquest pais ;)
    passeu-ho
    una abrasada

    ResponElimina
  2. Hola nen!

    A la iaia li han encantat les fotos. Ja se que t'agraden les "postals" pero si sortiu mes sovint tambe ho agrairem, que fas molt de goig amb aquests cabells sense escuma.

    Una abraçada i que continueu p0assant-'ho aixi de be.

    ResponElimina
  3. apa nois, avui a manresa a les 11 del mati -3..., feu bona cara, alerta amb les multes, que encara haureu de rentar plats en un xinés..
    petons

    ResponElimina
  4. que on sou ara ? ens varen eleminar de la copa, només varem guanyar 0 a 1 aixó si amb el cap ben alt, mala sort pero ben jugat. nois a veure si dieu coses...
    una abraçada
    jaume

    ResponElimina
  5. Que guapes les fotos!!!! Tot un contrast amb el que es viu per aquí.Jo feliç.Ja saps que l'hivern és la meva estació.
    Tot i no venir al cas...les fotos de Libya m'han encantat.

    Una abraçada gran,
    david

    ResponElimina
  6. Ei nano!!! que tal??pk pregunat ja veig que estas genial!!!kina enveja!!! tu amb maniga curta i aki amb pluja dia rera dia!!! kina passada els koalas!!! sense que ningu et vegi agafan un per mi!!! m'encanten!!! Acaba de disfrutar molt i de posar les mans en remull que quan tornis tens molta feina amb el repenike!!jejejeje
    petonass gegant

    ResponElimina