Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dissabte, 2 de gener del 2010

Australia - Un mes de viatge - 1

Despres de no se quantes hores de vol, canvis d'avio i hores eternes assegut, la calurosa Sidney et dona la benvinguda amb els seus grans parcs i jardins, les amples avingudes i les mil platges.
Primer dia, arribada a les 06:30 i l'Inyaki ens ve a buscar per anar a esmorzar primer i seguidament agafar el banyador i anar a Bondi beach.......Sol, mar i relax despres del llarg viatge.
Tot i posar-nos capes de crema, com a bons turistes acabem cremats el Santi i jo i amb unes ganes bojes d'agafar el llit, pero no ens deixen.
A coneixer gent nova, catalans i espanyols que estan aqui des de fa temps o intenten trobar feina en aquest pais ja que, segons diuen, "Espanya esta muy mal".
Finalment agafem el llit amb ganes i a descansar que ja es hora, que dema s'ha de veure coses i ens volem llevar d'hora.
La ciutat.....increible. El mar inunda les petites cales fins al bell mig dels grans edificis i els vaixells suren adormits a prop de la costa. Milers de plantes, arbres i jardins donen una calida sensacio i et transporten.
La gent...agradable tot i que el seu dialecte es dificil d'entendre.
Tot i que el temps no enms acompanya en aquests primers dies, caminem i caminem per poder sentir tots i cadascun dels racons d'aquesta ciutat, tot i que es mes facil quan la Bridge ens acompanya i ens mostra els encants de la seva ciutat.
es molt estrany cel.lebrar el cap d'any amb maniga curta, una cervesa a la ma, al costat del mar i observant els milers de focs artificials que il.luminen tota la ciutat des de diferents punts. Sensacions noves que sempre quedaran.
Trucar a casa, a la Roser i a l'Helena i felicitar l'any nou quan alla estan dinant........
Passejades pels molls, les platges, la gran ciutat i acabar dinant al Fish Market juntament amb la Brige, un bon vi blanc i un peix fresc acabat de fer no te paraules.
D'aqui res agafarem el cotxe i comencarem el viatge cap al Sud, Melbourne, i per davant moltes i moltes coses a fer, a veure i a gaudir.....pero de moment deixem penjades aquestes FOTOS per si algu les vol veure.
Fins aviat!!!!!

4 comentaris:

  1. Bonica descripcio i les fotos tambe son xul·les, pero molt a diari no escriviu eh!

    ResponElimina
  2. Hola Ori estic contenta de veure't i saber de tu i que tot us va be.

    Un parell de cops he intentat trucar-te al mobil pero ha estat impossible.

    Endavant i a gaudir.

    Mare

    ResponElimina
  3. anims nanos, el cap clar ! i el cor valent

    masalama !

    jamal

    ResponElimina
  4. mubuieng no.. em sembla q fare un copiar pegar :)
    bones i artistiques fotos, tot i que alguna cremada eh :)
    estem en contacte

    ResponElimina