Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dimarts, 26 de gener del 2010

Australia - Visita fugaç a la costa Est - From Brisbane to Blue Mountains

Val a dir que...mentre encara ens trobavem a Alice Springs, i intentavem buscar allotjaments per la nostra última etapa des de Brisbane fins a Sydney, varem veure que era quasi be impossible ja que és la costa més visitada i ara aqui són vacances escolars!!!!!!! Estava tot bastant ple.
Finalment varem trobar un petit càmping en un petit poble molt a prop de Biron Bay, on ens voliem parar uns dies, però només ens donaven dues nits.
I mentre compartiem una cervesa a la fresca, sense parlar-ne abans, amb el Santi ens va sortir la mateixa ideia...PER QUÈ NO AGAFAVEM EL COTXE I ENS PLANTAVEM A SYDNEY DEL "TIRON" DES DE BIRON BAY?
A la que ens varem mirar als ulls varem saber que aquella seria l'opció a escollir, doncs els dos teniem ganes de poder aprofitar els dies, des de la sortida fins a la posta del Sol i no haver d'anar fent quilòmetres i quilòmetres cada dia, veient moltes coses però sense poder-les gaudir.
A més a més sabiem que a Sydney ens esperaven l'Iñaki, la Bridge i el Guillem i teniem ganes de passar uns dies amb ells.
Aixi que després de passar les dues nits a Biron bay, i veure un dels pobles més "hippies" que hem vist mai, NIMBIN, on la cultura de la Marihuana es fa evident tot passejant pels carrers, varem agafar el super Hyunday Getz i varem dirigir-nos, directament i sense veure quasi bé res més, fins a Sydney! quatre dies abans del què teniem pensant inicialment.
Després de 9 hores de viatge, varem poder saludar a la Bridge i al Guillem, que ja tenia una petita ruta per anar fent el dia següent (amb ell ja se sap que no es perd el temps!!!!)
I com no podia ser de cap altre manera, ens varem plantar a les Blue Mountains per passar un dia i mig envoltats de natura, escalant com "Déu mana" i gaudint més intensament tot això.
El temps ens va acompanyar i varem poder anar a tres zones diferents d'escalada, una de les quals ens varem plantar a les 8 del mati amb el Guillem, mentre el Santi es quedava relaxant-se al cotxe i gaudint de tot plegat, i fer una via llarga!!!!!! 120 metres d'escalada al bell mig de les "Blue" i meravellant-nos de les impressionants vistes que teniem.
A la tarda, no satisfets encara, ens varem dirigir cap a una altra zona on el Santi es va "deixar els braços" fent quatre vies perfectament i sentint cada múscul del seu cos!!.
El Guillem ens va deleitar tot escalant el què semblaven parets impossibles i finalment varem rematar la feina tot banyant-nos a un llac que hi havia al costat..........GENIAL NO?
A l'arribar a casa, ens esperava la Bridge amb un super sopà amanitzat amb un bon vi negre d'Australia i la millor companyia possible estant tan lluny de casa........PERFECTE!!

Finalment podem gaudir minut a minut d'aquests últims dies que ens queden a l'altra punta de món, tot esperant la pròxima sortida que molt possiblement sigui per anar a la platja i intentar mantenir-nos estables sobre una planxa de "body surf".
De moment, gaudint d'aquests bons amics, deixem unes FOTOS que demostren que no diem cap mentida!
Fins aviat!!!!
PD: A Biron bay vaig rebre la primera picada de medusa australiana......I FAN MAL!!!!!!!

4 comentaris:

  1. mira per on sóc el primer..
    ja sabeu que del que diguin, de la meitat cap avall :)
    doncs si vosaltres us vau sorprendre de la descisió de baixar a fondo fins Sydney, ja us podeu imaginar jo :P
    estamos..

    ResponElimina
  2. bon dia, mentre tu disfrutes... jo et vaig passar la itv, ja la tens... , a i encara que no ho sembli em sembla perfecte estar fotent cua i pelant-me de fred, saben que esteu a la platja.... a felicitats al santi no li sabia la faceta escalador !.
    una abraçada molt forta i fins aviat inshallah
    pare

    ResponElimina
  3. BOnes nano!!! kina enveja que hem fas!!!! de veritat!!! quan tinc un dia d'aquests que no puc mes entro i miro aquestes fotos tan maravelloses que has posat!!!Desprenen una magia que et fa pujar "l'ego" amb un moment!!!i veus que hi han llocs de somni!!!Tb te de dir que tinc ganes de veure't!! te d'explicar moltes coses!!!! Acaba-ho de passar lo millor possible!!! una Abraçada gegant!!!!i mil petons!!!

    ResponElimina
  4. De vertig les fotos de l'escalada tiu! Que vols matar el pare d'un cobriment?

    Suposo que nomes per aquests moments ja ha valgut la pena travessar el planeta, oi?

    Una abraçada

    ResponElimina