Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dimecres, 10 de febrer del 2010

Australia - Últims dies de viatge i tornada a casa!

Bé, això s'acaba i tan sols ens queden poques hores per empendre el llarg camí aeri de tornada al fred de 'hivern i a la calor dels que ens esperen (o no.....)
S'intenten aprofitar aquestes estones al màxim, tot i que el "meravellós temps de Sydney no ens ho permet gaire, però el viatge ja està fet i la sensació de tranquilitat ens reconforta i ens relaxa, i amb això ja en tenim prou.
Ens dóna temps de practicar una miqueta el "body board", tot menjant-nos les onades i veure com el Guillem fa de les seves amb la vela i la taula, mentre entomem el vent des de la platja....i tot aixó amanitzat amb bons sopars i perfecte companyia.
Hores de despedides i "xocades de mans" mentre ens anem mental·litzant del llarg viatge que ens espera que, com sempre, es farà més feixuc que el d'anada, però intentem que el pànic no ens faci perdre el poc seny que ens queda.
Tot s'acaba, però per sort els records no s'esborren i ens deixen imatges, sensacions i sentiments que tenim ganes d'explicar als de casa i que ens acompanyaran per recordar que varem estar "uns dies" a l'altra punta de món, on algú va perdre l'esperdenya i encara no l'ha trobat (allò es immens!!) i tornar a casa amb la ideia que les coses s'han fet el millor que sabiem i que ha estat super interessant l'experiència, el què s'ha vist i el conduir al revés! :)
I com no podia ser d'altra manera, després de tants enllaços i canvis de vol, una de les maletes no va voler tornar a l¡hora i va preferir quedar-se unes horetes més al gèlid aeroport de Heathrow....cap problema d'interès nacional.
A casa, per fi, i a la vegada...oh Déu meu!! Fred, dies grisos, poca activitat, FEINA......però què millor que poder estirar-te al teu llit i enviar un "mail" al Sr. Roca des del teu acollidor lavabo!!! (segons el Santi no s'arriba realment a casa fins que ho fas)
Aqui us deixem les últimes FOTOS

P.D: Com a últimes línies d'aquest viatge, ens agradaria dir pels qui tenen pensat creuar el món i arribar-se a allà baix, que per nosaltres hi ha uns certs punts interessant que no estaria gens malament visitar i no perdre's ja que pertos. nosaltres han estat realment interessants...AQUI VAN!!!
-. Jervi's bay: A poques hores de cotxe de Sydney on es perfecte per relaxar-se a les seves aigües tranquiles i la seva sorra blanca.
-. Great Ocean Road: Intensos quilòmetres recorrent la meravellosa costa amb platgetes i caletes solitàries, grans vistes i llocs per perdre's.
-. Tasmania: "Petita" illa per estar-s'hi més de quinze dies (no com nosaltres que hi varem estar 3) i deixar-se endur per les caminades, rius, muntanyes, zones d'escalada, Kayak, etc... (masses coses per fer i escriura-les), sense deixar d'anar a dormir al Backpacker de Dover (sud), el de Swansea (Est) i entrar al Freycenet NP.
-. Uluru: Zona de repós mental i mística ssociada als aborígens on es podria intantar dormir al mateix Ayer's Rock NP i així estalviar-se les 5h30 de viatge amb Bus.
-. Sydney: La glamurosa i polivalent ciutat que amb els seus parcs, platges, pubs i bahies fan que sigui una ciutat molt bona per viure (allà no hi ha estrés!!!).

De totes maneres, faci el què es faci, o es viatgi on es viatgi, l'important és disfrutar-ho cada moment i viure les experiències que s'ofereixen dia a dia per poder-les recordar i tornar a sentir-les al cap del temps, doncs el què t'ompla l'ànima no s'esborra.

Que vagi molt bé i fins un altre interessant viatge!!!!!!

1 comentari:

  1. gueno tot té un final per tenir un inici :)
    un cop oblidat el llaaarg viatge de tornada i les primeres mossegades del fred.. segur que ja esteu pensant en el següent :)
    segur que ens veiem en algun racó o altre.. un plaer haver vist amb vosaltres aquests petits racons del gran país..

    ResponElimina