Potser és un somni, però no és bonic i meravellós somiar?

dilluns, 20 d’agost del 2012

París

Qui no coneix aquesta ciutat? què es pot dir que molta gent no hagi dit ja.......
Va ser pel Desembre de l'any 2009 que ens varem presentar els dos a casa la Carmen i l'Eduard, grans amfitrions i amics, per tal de poder passar uns dies descobrint racó a racó la ciutat de les llums i una mica de la seva història.
Dies plujosos que en cap cas van molestar-nos la visita, ja que en certa manera la feien un xic més interessant. Gràcies a ella varem poder relaxar-nos tot fent un cafè a les grans "terrasses" cobertes que omplen les grans voreres dels carrers, tot empapant-nos de la vida al carrer dels parisencs. I en els moments en què es necessitava una mica de solet i bon temps per admirar les vistes ded de la torre Eiffel, navegar pel sena a la llum dels centenars de focus que il·luminen els tresors arquitectònics, o pujar a l'església del Sagrat cor i els seus barris plens d'artistes anònims, es feia la màgia i....patam!.....els núvols desapareixien.
Ciutat que cada vegada que hi tornes acabes descobrint amagatalls i escenaris que no havies vist abans, o que on a cada viatge et pots centrar en un moment de la dilatada història que descansa entre els diferents barris, o simplement trobar carrers o monuments que has llegit en diferents llibres.
Per la Roser va ser una gran experiència plena de sentiments poder admirar, trepitjar i ascendir per la llarga escalinata de la majestuosa torre de metall ( hi ha una fotografia que queda bastant clar :) ) i poder practicar el seu agradable francés.....jejeje.
Dies per gaudir de la cuina francesa, amb els seus formatges, patés, entremesos i, per què no......el vi.
De museus....bé, visita obligada al Louvre per poder contemplar la "petita gran" Mona Lisa i la multitud de tresors que es guarden a les centenars de galeries que recorres a l'antic palau dels reis.
Però sobretot caminar.....deixar-se emportar per la curiositat dels sentits i fins i tot perdre's una miqueta és per nosaltres, la millor manera de recórrer la ciutat, omplir-se la vista de llocs encantadors i d'anar absorbint una miqueta, a cada pas, tot el què Paris et pot oferir.

Aqui us deixem algunes FOTOS per anar fent boca!!!

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada